Lekke band op zondag

Een lekke band? Erg vervelend, maar Bandentaxi helpt je graag.

Wat is nou vervelender dan een lekke band hebben in de regio Rotterdam op zondag. Uw dealer, de bandenspecialisten om de hoek of een willekeurge garages zijn gesloten of hebben geen tijd voor u. Geen nood, bandentaxi kan u helpen uw lekke band te repararen .

Lekke band zondag Rotterdam

Bandentaxi plakt, repareert uw autoband zelfs op zondag.

Bandentaxi helpt je graag met een lekke band zelfs op zondag. Wij plakken uw band zodat u weer rijden. En als het niet lukt dan vervangen we met een voorraad (gebruikte) band uw kapotte band.
Wij hebben de mogelijkheid de band voor u te repareren. Dat is alleen mogelijk als de gat op het loopvlak zit.

Op zondag hanteren we een andere tarief.

Zondagtarief
Lekke band plakken / vervangen in Barendrecht 25 euro p/b
Lekke band plakken / vervangen op locatie 50 euro p/b met onze mobiele bandenservice

Contactgegevens
Telefonisch kan ik niet altijd opnemen, daar beter mij een Whatsapp of sms te sturen op 06 14799741 en ik zal zsm contact met je opnemen.

Overige werkgebieden voor banden plakken

Met onze mobiele bandenservice kunnen we overal uw lekke band plakken of vervangen. Wij kunnen alle merken binnen 1 tot 2 werkdagen leveren zoals Michelin, Pirelli of budgetbanden en op locatie voor uw vervangen.

Onze werkgebieden zijn bijv Papendrecht, Ridderkerk, Barendrecht, Rotterdam, Hoogvliet, Zwijndrecht enz. Voor overige woonplaatsen kunt u mij het beste even bellen. Wij repareren uw kapotte band met een veter/propje. Daar hebben we goeie ervaringen mee. Uiteraard beoordelen vooraf of het verstandig is te repareren. Als er met de autoband is gereden terwijl die lek is, moet die meestel vervangen worden voor een nieuwe band.

Propje / veter noodreparatie lekke band
Propje / veter noodreparatie lekke band