Velgen en remmen

Bandentaxi verkoopt velgen en vervangt remblokken en remschijven

Wij verkopen nieuwe velgen en vervangen uw versleten remblokken en remschijven. Alle bekende merken kunnen we leveren en monteren met garantie. Gegarandeerd goedkoper dan de gemiddelde garages en dealers. Zelfs levering van velgen en vervangen van remmen doen we bij u thuis of op het werk. Want met onze goed uitgeruste Mobiele bandenbus kunnen we deze werkzaamheden op locatie uitvoeren.

Velgen verkopen

Heeft u al een bepaalde velgen gezien vraag dan eens naar de prijs bij ons.
Voor het overzetten van uw oude banden hanteren we €16.25 per band. De ventielen zijn gratis. Heeft u ook nieuwe banden nodig, kijk dan gerust op ons webshop. Makkelijker en goedkoper is haast onmogelijk!

Nieuwe velgen kunt u uitzoeken op onderstaande websites. Geef aan ons door welke type je hebt gezien, en er wordt een vrijblijvend offerte gemaakt.

Reedijk:

Wielengids:

Remmen vervangen

Wij kunnen op locatie uw remmen vervangen. Of het gaat om alleen remblokken of samen met de remschijven, wij kunnen het allemaal zeer goedkoop voor u regelen. Gebruik het contactformulier en vermeld het kenteken zodat wij een vrijblijvend offerte kunnen sturen. Wij gebruiken alleen bekende merken zoals Bosch, ATE of TRW. Door de jarenlange ervaring weten we welke combinatie het beste is voor uw auto.
Onze inkoop doen we online voor de scherpste prijs:

Goedkope remmen en remschijven

Remblokken en remschijven